Piactér / Y

/ Yaki sushi nori pirított algalapok GOLD minőségben, 10 db - 25 g

Yaki sushi nori pirított algalapok GOLD minőségben, 10 db - 25 g

(0)
már 1 590 Ft-tól 1 eladónál


A yaki sushi nori pirított algalap segítségével Ön is könnyen készíthet szusit. A vékony algalapok friss algából, préseléssel készülnek. A szárított, pirított algalapokat használhatja az ételbe főzve is, akkor kellemes halízt biztosít neki. Így jól illeszthető a vega és vegán étrendbe is. Átlagos tápérték 100 g yaki sushi nori algalapban - Energia: 1598 kJ/381 kcal - Szénhidrát: 2,5 g, amelyből cukrok 0,7 g - Fehérje: 46 g - Só: 2,1 g Allergén: TENGERI ALGA Ez a csomag egy páramegkötő tasakot tartalmaz abszorpciós szerekkel, hogy megvédje a tartalmat a nedvességtől. ELFOGYASZTÁSUK TILOS! Távolítsa el ezt a tasakot a csomag kibontása után. FIGYELEM: A természetben gazdag jódtartalom miatt a túlzott jódbevitel a pajzsmirigy működésének hibáit okozhatja. Ne fogyasszon többet napi 5 g-nál (2 levél). Sushi lexikon HOSO MAKI Hozzávalók: sushi rizs, nori lapok hosszában félbe vágva, friss uborka hasábokra vágva, krémsajt A hoso maki elkészítése: Helyezd a nori lapot a bambusz lapra (fényes oldalával lefelé) rakj rá egy vékony réteg rizst 1 cm-t kihagyva a nori lap tetejétől A nori lap alsó részén rakj egy réteg krémsajtot, arra uborka hasábokat. Tekerd fel. FUTO MAKI Hozzávalók: sushi rizs, nori lapok, nyers lazac csíkokra vágva, friss uborka hasábokra vágva, krémsajt A futo maki elkészítése: Helyezd a nori lapot a bambusz lapra (fényes oldalával lefelé) rakj rá egy vékony réteg rizst 1,5 cm-t kihagyva a nori lap tetejétől A nori lap alsó részén rakj egy réteg krémsajtot, arra a lazacot és az uborka hasábokat. Tekerd fel. NIGIRI SUSHI Hozzávalók: sushi rizs, wasabi, szeletelt füstölt lazac A nigiri sushi elkészítése: Nedves kézzel formálj kis „csónakokat” az alja lapos legyen a teteje púpos A rizs tetejét kend be wasabival és helyezd rá a lazac darabokat CALIFORNIA MAKI Hozzávalók: sushi rizs, nori lapok, surimi, kaliforniai paprika csíkokra vágva, krémsajt, csokor metélőhagyma, fekete szezámmag A california maki elkészítése: Helyezd a nori lapot a bambusz lapra (fényes oldalával lefelé) rakj rá egy vékony réteg rizst 1 cm-t kihagyva a nori lap tetejétől. A rizst szórd meg szezámmaggal, majd fordítsd meg úgy hogy a rizs legyen lefelé a bambuszlapon. Rakj egy réteg krémsajtot a norira, majd a surimit, a paprikát és a metélőhagymát is rakd rá. Tekerd fel.

Bolt Ár


1 590 Ft
megnézem az eladónál

A yaki sushi nori pirított algalap segítségével Ön is könnyen készíthet szusit. A vékony algalapok friss algából, préseléssel készülnek. A szárított, pirított algalapokat használhatja az ételbe főzve is, akkor kellemes halízt biztosít neki. Így jól illeszthető a vega és vegán étrendbe is. Átlagos tápérték 100 g yaki sushi nori algalapban - Energia: 1598 kJ/381 kcal - Szénhidrát: 2,5 g, amelyből cukrok 0,7 g - Fehérje: 46 g - Só: 2,1 g Allergén: TENGERI ALGA Ez a csomag egy páramegkötő tasakot tartalmaz abszorpciós szerekkel, hogy megvédje a tartalmat a nedvességtől. ELFOGYASZTÁSUK TILOS! Távolítsa el ezt a tasakot a csomag kibontása után. FIGYELEM: A természetben gazdag jódtartalom miatt a túlzott jódbevitel a pajzsmirigy működésének hibáit okozhatja. Ne fogyasszon többet napi 5 g-nál (2 levél). Sushi lexikon HOSO MAKI Hozzávalók: sushi rizs, nori lapok hosszában félbe vágva, friss uborka hasábokra vágva, krémsajt A hoso maki elkészítése: Helyezd a nori lapot a bambusz lapra (fényes oldalával lefelé) rakj rá egy vékony réteg rizst 1 cm-t kihagyva a nori lap tetejétől A nori lap alsó részén rakj egy réteg krémsajtot, arra uborka hasábokat. Tekerd fel. FUTO MAKI Hozzávalók: sushi rizs, nori lapok, nyers lazac csíkokra vágva, friss uborka hasábokra vágva, krémsajt A futo maki elkészítése: Helyezd a nori lapot a bambusz lapra (fényes oldalával lefelé) rakj rá egy vékony réteg rizst 1,5 cm-t kihagyva a nori lap tetejétől A nori lap alsó részén rakj egy réteg krémsajtot, arra a lazacot és az uborka hasábokat. Tekerd fel. NIGIRI SUSHI Hozzávalók: sushi rizs, wasabi, szeletelt füstölt lazac A nigiri sushi elkészítése: Nedves kézzel formálj kis „csónakokat” az alja lapos legyen a teteje púpos A rizs tetejét kend be wasabival és helyezd rá a lazac darabokat CALIFORNIA MAKI Hozzávalók: sushi rizs, nori lapok, surimi, kaliforniai paprika csíkokra vágva, krémsajt, csokor metélőhagyma, fekete szezámmag A california maki elkészítése: Helyezd a nori lapot a bambusz lapra (fényes oldalával lefelé) rakj rá egy vékony réteg rizst 1 cm-t kihagyva a nori lap tetejétől. A rizst szórd meg szezámmaggal, majd fordítsd meg úgy hogy a rizs legyen lefelé a bambuszlapon. Rakj egy réteg krémsajtot a norira, majd a surimit, a paprikát és a metélőhagymát is rakd rá. Tekerd fel.

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem