Ház - kert - barkács / Fürdőszobai kiegészítő / Fürdőszoba bútor

/ Thermal kristály szaunasó 400 g

Thermal kristály szaunasó 400 g

(0)
már 2 100 Ft-tól 1 eladónál


Thermal Szaunasó: Bőrünk a legnagyobb kiterjedésű érzékszervünk, 18000 négyzetcentiméter. A finomra őrölt só puhává és selymessé teszi a bőrt azáltal, hogy segít eltávolítani a toxinokat a testből és aktiválja az epidermisz regeneráló és bőrmegújító folyamatait. Száraz bőrnél a só lezárja a bőr felületét, bent tartja a nedvességet, anélkül, hogy eltömítené. Zsíros, pattanásos bőrnél optimalizálja a faggyúmirigyek működését. A termékben lévő Citromfű olaj nyugtató hatású. Alkalmazás: szauna vagy gőzkabin használata közben, a verejtékezés megkezdődése után masszírozzuk be a testet, amíg a sókristályok feloldódnak. Párologtatás szaunában: 50-60 g szaunasót oldjunk fel 2 liter vízben, majd fokozatosan öntsük a forró kövekre. Összetevők/Ingrediens/(INCI): Bükfürdői Thermalkristály, Sodium Borate, Sodium Bicarbonate, Glycine Soja(Soybean) Oil, Melissa Officinalis Leaf Oil, Parfüm ...

Bolt Ár


2 100 Ft
megnézem az eladónál

Thermal Szaunasó: Bőrünk a legnagyobb kiterjedésű érzékszervünk, 18000 négyzetcentiméter. A finomra őrölt só puhává és selymessé teszi a bőrt azáltal, hogy segít eltávolítani a toxinokat a testből és aktiválja az epidermisz regeneráló és bőrmegújító folyamatait. Száraz bőrnél a só lezárja a bőr felületét, bent tartja a nedvességet, anélkül, hogy eltömítené. Zsíros, pattanásos bőrnél optimalizálja a faggyúmirigyek működését. A termékben lévő Citromfű olaj nyugtató hatású. Alkalmazás: szauna vagy gőzkabin használata közben, a verejtékezés megkezdődése után masszírozzuk be a testet, amíg a sókristályok feloldódnak. Párologtatás szaunában: 50-60 g szaunasót oldjunk fel 2 liter vízben, majd fokozatosan öntsük a forró kövekre. Összetevők/Ingrediens/(INCI): Bükfürdői Thermalkristály, Sodium Borate, Sodium Bicarbonate, Glycine Soja(Soybean) Oil, Melissa Officinalis Leaf Oil, Parfüm ...

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem