Kategória nélkül

/ Tapadásmentes dió (barackmag) sütőforma 20 db

Tapadásmentes dió (barackmag) sütőforma 20 db

(0)
már 2 057 Ft-tól 1 eladónál


Te is vágysz a nagymamádnál megismert gyerekkori ízekre, amit mostanában nem éreztél? Kipróbálnád a nagymama diócska vagy barackmag süti receptjét, de nincs hozzá sütőformád? Ebben a Tapadásmentes dió (barackmag) sütőformában hagyományos dió és barackmag formájú süteményeket egyaránt készíthetsz. A csomagban 20 db dió sütőformát találsz, de ha nagy a család érdemes legalább kettőt rendelned, mert a dió sütik bizony pillanatok alatt eltűnnek a tálcáról. A dió (barackmag) sütőforma használata: kenjük ki zsiradékkal (vajjal vagy margarinnal) a kis sütőformákat, A tésztából kis dió nagyságú golyókat formázunk. Ezeket kézzel belenyomkodjuk a dió sütőformába. A közepébe ujjal mélyedést nyomunk.   Egy tepsibe rakjuk a tésztával megtöltött kis formákat és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük,   még melegen kiütögetjük a diókat a formából. Fontos, hogy mosogatás után töröljük szárazra. A nagyi sütijeinek a titka a hagyományos eszközök és alapanyagok használata, az elkészítésükre fordított elegendő idő és a szeretet, amivel az unokákat elhalmozza. Ha elegendő időt nem is tudunk neked adni, de a hagyományos sütőforma beszerzésben tudunk segíteni!

Bolt Ár


2 057 Ft
megnézem az eladónál

Te is vágysz a nagymamádnál megismert gyerekkori ízekre, amit mostanában nem éreztél? Kipróbálnád a nagymama diócska vagy barackmag süti receptjét, de nincs hozzá sütőformád? Ebben a Tapadásmentes dió (barackmag) sütőformában hagyományos dió és barackmag formájú süteményeket egyaránt készíthetsz. A csomagban 20 db dió sütőformát találsz, de ha nagy a család érdemes legalább kettőt rendelned, mert a dió sütik bizony pillanatok alatt eltűnnek a tálcáról. A dió (barackmag) sütőforma használata: kenjük ki zsiradékkal (vajjal vagy margarinnal) a kis sütőformákat, A tésztából kis dió nagyságú golyókat formázunk. Ezeket kézzel belenyomkodjuk a dió sütőformába. A közepébe ujjal mélyedést nyomunk.   Egy tepsibe rakjuk a tésztával megtöltött kis formákat és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük,   még melegen kiütögetjük a diókat a formából. Fontos, hogy mosogatás után töröljük szárazra. A nagyi sütijeinek a titka a hagyományos eszközök és alapanyagok használata, az elkészítésükre fordított elegendő idő és a szeretet, amivel az unokákat elhalmozza. Ha elegendő időt nem is tudunk neked adni, de a hagyományos sütőforma beszerzésben tudunk segíteni!

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem