Kategória nélkül

/ Piramis forma

Piramis forma

(0)
már 1 299 Ft-tól 1 eladónál


Unod már a kekszgolyót? Ha igazán egyszerű, mégis mutatós süteményeket szeretnél készíteni, akkor a piramis formát neked találták ki. Sütés nélküli sütiket készíthetsz ebben a helyes sütemény formában. A piramis sütiknek 6 cm átmérőjű az alja, a magassága 5 cm.     A piramis forma használata: készítsünk egy keksz masszát, a piramis formát összecsukott állapotban töltsünk meg a masszával, a formázó kúp segítségével rakhatunk a közepébe meggyet vagy mandulát, töltsük tele a formát a kekszalappal, nyissuk ki a piramist és kivehetjük belőle az elkészült desszertet. Íme egy bevált piramis süti recept, amit ha elkészítesz biztosan sikert aratsz majd vele:

Keksz massza:

50 dkg darált keksz

25 dkg margarin

20-25 dkg porcukor

gyúráshoz erős feketekávé (kb 1 dl) (ez akár ki is maradhat)

3 ek kakaópor

és annyi tej, hogy könnyen gyúrható legyen a tésztája.

Krém:

4 dl tej

1 vaníliás, vagy tejszínes puding

margarin

15 dkg porcukor

1 nagy csomag Albert keksz

Ha valaki nem akar a krémmel bajlódni nagyon finom sima vanília pudinggal is .

Elkészítés:

A keksz massza hozzávalóit összegyúrjuk, formálható, keményebb tésztává.  A pudingot 4 dl tejjel készítjük el, majd hagyjuk kihűlni. Ezután összekeverjük a margarinnal és a porcukorral.

A csúcsformát megkenjük étolajjal, megszórjuk bőven kókusszal, a felesleget kiborítjuk a formából. Ezután beletesszük a kekszmasszát, majd a forma betétjét belenyomjuk a közepébe. Az így keletkező kúpformába töltjük a krémet, majd egy Albert keksszel lezárjuk. A formát megfordítjuk, óvatosan kinyitjuk, és kész is a finomság

 

Bolt Ár


1 299 Ft
megnézem az eladónál

Unod már a kekszgolyót? Ha igazán egyszerű, mégis mutatós süteményeket szeretnél készíteni, akkor a piramis formát neked találták ki. Sütés nélküli sütiket készíthetsz ebben a helyes sütemény formában. A piramis sütiknek 6 cm átmérőjű az alja, a magassága 5 cm.     A piramis forma használata: készítsünk egy keksz masszát, a piramis formát összecsukott állapotban töltsünk meg a masszával, a formázó kúp segítségével rakhatunk a közepébe meggyet vagy mandulát, töltsük tele a formát a kekszalappal, nyissuk ki a piramist és kivehetjük belőle az elkészült desszertet. Íme egy bevált piramis süti recept, amit ha elkészítesz biztosan sikert aratsz majd vele:

Keksz massza:

50 dkg darált keksz

25 dkg margarin

20-25 dkg porcukor

gyúráshoz erős feketekávé (kb 1 dl) (ez akár ki is maradhat)

3 ek kakaópor

és annyi tej, hogy könnyen gyúrható legyen a tésztája.

Krém:

4 dl tej

1 vaníliás, vagy tejszínes puding

margarin

15 dkg porcukor

1 nagy csomag Albert keksz

Ha valaki nem akar a krémmel bajlódni nagyon finom sima vanília pudinggal is .

Elkészítés:

A keksz massza hozzávalóit összegyúrjuk, formálható, keményebb tésztává.  A pudingot 4 dl tejjel készítjük el, majd hagyjuk kihűlni. Ezután összekeverjük a margarinnal és a porcukorral.

A csúcsformát megkenjük étolajjal, megszórjuk bőven kókusszal, a felesleget kiborítjuk a formából. Ezután beletesszük a kekszmasszát, majd a forma betétjét belenyomjuk a közepébe. Az így keletkező kúpformába töltjük a krémet, majd egy Albert keksszel lezárjuk. A formát megfordítjuk, óvatosan kinyitjuk, és kész is a finomság

 

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem