Kategória nélkül

/ Naturae Group nádcukor 1000 g

Naturae Group nádcukor 1000 g

(0)
már 1 160 Ft-tól 1 eladónál


Összetevő: 100% nádcukor Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat. Származási hely: Belize. A cukornád egy trópusi fűféle, amelyet világszerte termesztenek finomított cukor, cukornádlé és gyógyászati termékek előállítására. A cukornádból sokféle cukorkészítményt állítanak elő, többek között: -Finomított fehér cukor -Barna cukor -Melasz A cukornádlé a cukornád egyik legtisztább formája, kivéve magát a növényi szárat. Többet tartalmaz a növény természetes vitaminjaiból és ásványi anyagaiból, mint a magasabban feldolgozott termékek. De még mindig hozzáadott cukornak számít. A cukornádat Indiában és Délkelet-Ázsia más részein évezredek óta termesztik. Az Ayurveda és az Unani gyógyászati rendszerek különböző betegségek kezelésére használják. per 100 g kj 1656 kJ kcal 390 kcal zsír 0,1 g ebből telített zsírsavak 0 g szénhidrát 97,4 g ebből cukrok 97,4 g fehérje 0 g só 0,01 g

Bolt Ár


1 160 Ft
megnézem az eladónál

Összetevő: 100% nádcukor Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat. Származási hely: Belize. A cukornád egy trópusi fűféle, amelyet világszerte termesztenek finomított cukor, cukornádlé és gyógyászati termékek előállítására. A cukornádból sokféle cukorkészítményt állítanak elő, többek között: -Finomított fehér cukor -Barna cukor -Melasz A cukornádlé a cukornád egyik legtisztább formája, kivéve magát a növényi szárat. Többet tartalmaz a növény természetes vitaminjaiból és ásványi anyagaiból, mint a magasabban feldolgozott termékek. De még mindig hozzáadott cukornak számít. A cukornádat Indiában és Délkelet-Ázsia más részein évezredek óta termesztik. Az Ayurveda és az Unani gyógyászati rendszerek különböző betegségek kezelésére használják. per 100 g kj 1656 kJ kcal 390 kcal zsír 0,1 g ebből telített zsírsavak 0 g szénhidrát 97,4 g ebből cukrok 97,4 g fehérje 0 g só 0,01 g

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem