Cort SFX-E-NS elektro-akusztikus gitár

(0)
már 100 900 Ft-tól 1 eladónál


A Cort modern elektro-akusztikus szériája, az SFX a Cort saját fejlesztésű vékonyított testformáját (83x83 mm) cutaway-jel, modern V nyakprofillal egészíti ki a kényelmesebb és gyorsabb játszhatóság kedvéért. A domborított hátlap javítja a rezonanciát. Az SFX1F jumbo bundokkal, elektronikával, tömör fenyő fedlappal, mahagóni hát- és oldallapokkal és ovangkol fogólappal rendelkezik.

Konstrukció: SFX-testforma (83x83 mm), velencei cutaway, dovetail nyakcsatlakozás
Fedlap: tömör fenyő
Hát- és oldallap: mahagóni
Nyak: mahagóni, "V" nyakprofil
Menzúra: 643 mm (25,3")
Fogólap: ovangkol
Felső nyereg: 43 mm
Bundok: 20
Nyak csatlakozása a testhez: 14. bundnál
Merevítés: Advanced Scalloped X
Elektronika: Cort® CE304T
Híd: ovangkol
Kulcsok: Die-cast nikkel, fekete gombok
Berakás: fehér pontok
Rozetta: akril gyöngyház szegély
Binding: fekete / fehér gyöngyház szegély
Húr: D'Addario® EXP16
Szín: selyemfényű natúr (NS - natural satin)

Bolt Ár


100 900 Ft
megnézem az eladónál

A Cort modern elektro-akusztikus szériája, az SFX a Cort saját fejlesztésű vékonyított testformáját (83x83 mm) cutaway-jel, modern V nyakprofillal egészíti ki a kényelmesebb és gyorsabb játszhatóság kedvéért. A domborított hátlap javítja a rezonanciát. Az SFX1F jumbo bundokkal, elektronikával, tömör fenyő fedlappal, mahagóni hát- és oldallapokkal és ovangkol fogólappal rendelkezik.

Konstrukció: SFX-testforma (83x83 mm), velencei cutaway, dovetail nyakcsatlakozás
Fedlap: tömör fenyő
Hát- és oldallap: mahagóni
Nyak: mahagóni, "V" nyakprofil
Menzúra: 643 mm (25,3")
Fogólap: ovangkol
Felső nyereg: 43 mm
Bundok: 20
Nyak csatlakozása a testhez: 14. bundnál
Merevítés: Advanced Scalloped X
Elektronika: Cort® CE304T
Híd: ovangkol
Kulcsok: Die-cast nikkel, fekete gombok
Berakás: fehér pontok
Rozetta: akril gyöngyház szegély
Binding: fekete / fehér gyöngyház szegély
Húr: D'Addario® EXP16
Szín: selyemfényű natúr (NS - natural satin)

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem