Gasztronómia - étel - ital / Alapvető élelmiszerek / Rizs

/ Byodo bio enyhén csípős mustár 200 ml

Byodo bio enyhén csípős mustár 200 ml

(0)
már 1 530 Ft-tól 1 eladónál


Az Enyhén csípős mustár nemcsak kolbászok, sajtok, hanem különleges dresszingek, levesek, hal- és húsfélék ízesítéséhez is kiváló. Krémes és finoman fűszeres ízvilág. Összetevők: Víz, Sárga mustármag, Alkoholból előállított ecet, Tengeri só, Barna mustármag, Fűszerek. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen paleo Nem cukormentes Igen hozzáadott cukor nélkül Igen bio Igen dióféléktől mentes Igen földimogyorótól mentes Igen haltól mentes Igen kéndioxid-szulfit Igen mustártól mentes Nem puhatestűektől mentes Igen rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Igen zellertől mentes Igen csillagfürttől mentes Igen méztől mentes Igen szójamentes Igen per 100 g kj 414 kJ kcal 100 kcal zsír 6 g ebből telített zsírsavak 0,8 g szénhidrát 1,4 g ebből cukrok 1,1 g fehérje 6 g só 3,9 g

Bolt Ár


1 530 Ft
megnézem az eladónál

Az Enyhén csípős mustár nemcsak kolbászok, sajtok, hanem különleges dresszingek, levesek, hal- és húsfélék ízesítéséhez is kiváló. Krémes és finoman fűszeres ízvilág. Összetevők: Víz, Sárga mustármag, Alkoholból előállított ecet, Tengeri só, Barna mustármag, Fűszerek. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen paleo Nem cukormentes Igen hozzáadott cukor nélkül Igen bio Igen dióféléktől mentes Igen földimogyorótól mentes Igen haltól mentes Igen kéndioxid-szulfit Igen mustártól mentes Nem puhatestűektől mentes Igen rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Igen zellertől mentes Igen csillagfürttől mentes Igen méztől mentes Igen szójamentes Igen per 100 g kj 414 kJ kcal 100 kcal zsír 6 g ebből telített zsírsavak 0,8 g szénhidrát 1,4 g ebből cukrok 1,1 g fehérje 6 g só 3,9 g

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem