Piactér / B

/ Biomenü bio zselatinizált maca-gyökér por – 250g

Biomenü bio zselatinizált maca-gyökér por – 250g

(0)
már 2 890 Ft-tól 1 eladónál


Biomenü bio zselatinizált maca-gyökér por – 250g A maca gyökér hozzájárulhat a hormonháztartás szabályozásához, a potencianöveléshez, az állóképesség erősítéséhez, a krónikus fáradtság csökkentéséhez, a szellemi teljesítmény fokozásához, az energiatermelő folyamatok támogatásához. Biomenü bio zselatinizált maca-gyökér por – 250g Biomenü bio zselatinizált maca-gyökér por A maca-gyökér por energizáló, immunerősítő, hormonszabályzó, görcsoldó, élénkítő, kiegyensúlyozó hatású, természetes úton tartja karban egészségünket. Mit tud a zselatinizált maca por? A nyers maca port nem hőkezelik, ezért ez a kiszerelés minden, a növényben eredetileg található enzimet és tápanyagot megőriz. A zselatinizált maca készítménynél a gyökérpor keményítőtartalmát kíméletes hőkezeléssel eltávolítják, amelynek eredménye egy könnyebben emészthető, koncentrált, gyorsabb felszívódású termék. Ez a változat érzékeny gyomrúaknak, szigorú diétát tartóknak előnyösebb lehet. A tudományos kutatások szerint a Maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban, tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. Legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok a maca gyökérben: B1, B2, B12, C-vitamin, kalcium és foszfor. Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai normális ciszteinszintézis normális energiatermelő anyagcsere az idegrendszer normális működése normális homocisztein metabolizmus normális fehérje- és glikogén-anyagcsere normális pszichológiai funkció normál vörösvérsejt-képződés az immunrendszer normális működése a fáradtság és a fáradékonyság csökkenése hormonális aktivitás szabályozása Az Andok szuperételének nevezett maca népszerű a perui Andok őslakosai körében. A tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban művelnek. A maca gyökere hagyományosan a bennszülöttek táplálkozásába integrálódott modern szuperétel. A maca gazdag, ízletes, amely jól illik a kakaóhoz, egy másik szuperételhez. A legjobb minőség érdekében a maca gyökerét természetes vízben tisztítják, majd szárítják. A hőkezelés megszakítja a keményítőmolekulákat, így segítve elő annak könnyebb emésztését és más tápanyagok biológiai hozzáférhetőségét. A maca gyökerét ezután finom porra őrlik és csomagolják. Perui ginzengnek is nevezik. Energizáló, erősítő, állóképesség javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. Zord időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él. A tudományos kutatások szerint a maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. A maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A maca ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A maca és a zselatinizált maca közötti különbség az, hogy a zselatinizált macaporból a keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a szervezet és jobban felszívódik. Maca Legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó és kiegyensúlyozó hatása: helyreállítja az agyalapi mirigy működését, amely a hormonrendszert irányítja, befolyásolja az ösztrogén- és tesztoszteronszintet. Magas cinktartalma hozzájárul a nemi szervek egészséges működéséhez. Mind a férfiak, mind a nők számára igen hasznos növény, segítséget jelenthet a termékenységi problémákban és a potencianövelésben is. Kedvező hatással van a libidóra, javítja a fogamzó- és nemzőképességet, enyhíti vagy meg is szünteti a változókori kellemetlen tüneteket. Tápanyag-információ (100 g): Energia 1366 kJ/326 kcal Zsír 1,0 g amelyből telített zsírsav 0,3 g amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,2 g amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,5 g Szénhidrát 57,5 g amelyből cukor 26,8 g Rost 20,5 g Fehérje (protein) 11,0 g Só 0,0 g B6-vitamin 0,3 mg Összetétel 100% bio macagyökér (lepidium meyenii) Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Élelmi rostban gazdag; Nátriummentes/Sómentes Adagolás, javasolt felhasználás 5 g naponta, folyadékban feloldva Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva

Bolt Ár


2 890 Ft
megnézem az eladónál

Biomenü bio zselatinizált maca-gyökér por – 250g A maca gyökér hozzájárulhat a hormonháztartás szabályozásához, a potencianöveléshez, az állóképesség erősítéséhez, a krónikus fáradtság csökkentéséhez, a szellemi teljesítmény fokozásához, az energiatermelő folyamatok támogatásához. Biomenü bio zselatinizált maca-gyökér por – 250g Biomenü bio zselatinizált maca-gyökér por A maca-gyökér por energizáló, immunerősítő, hormonszabályzó, görcsoldó, élénkítő, kiegyensúlyozó hatású, természetes úton tartja karban egészségünket. Mit tud a zselatinizált maca por? A nyers maca port nem hőkezelik, ezért ez a kiszerelés minden, a növényben eredetileg található enzimet és tápanyagot megőriz. A zselatinizált maca készítménynél a gyökérpor keményítőtartalmát kíméletes hőkezeléssel eltávolítják, amelynek eredménye egy könnyebben emészthető, koncentrált, gyorsabb felszívódású termék. Ez a változat érzékeny gyomrúaknak, szigorú diétát tartóknak előnyösebb lehet. A tudományos kutatások szerint a Maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban, tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. Legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok a maca gyökérben: B1, B2, B12, C-vitamin, kalcium és foszfor. Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai normális ciszteinszintézis normális energiatermelő anyagcsere az idegrendszer normális működése normális homocisztein metabolizmus normális fehérje- és glikogén-anyagcsere normális pszichológiai funkció normál vörösvérsejt-képződés az immunrendszer normális működése a fáradtság és a fáradékonyság csökkenése hormonális aktivitás szabályozása Az Andok szuperételének nevezett maca népszerű a perui Andok őslakosai körében. A tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban művelnek. A maca gyökere hagyományosan a bennszülöttek táplálkozásába integrálódott modern szuperétel. A maca gazdag, ízletes, amely jól illik a kakaóhoz, egy másik szuperételhez. A legjobb minőség érdekében a maca gyökerét természetes vízben tisztítják, majd szárítják. A hőkezelés megszakítja a keményítőmolekulákat, így segítve elő annak könnyebb emésztését és más tápanyagok biológiai hozzáférhetőségét. A maca gyökerét ezután finom porra őrlik és csomagolják. Perui ginzengnek is nevezik. Energizáló, erősítő, állóképesség javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. Zord időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él. A tudományos kutatások szerint a maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. A maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A maca ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A maca és a zselatinizált maca közötti különbség az, hogy a zselatinizált macaporból a keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a szervezet és jobban felszívódik. Maca Legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó és kiegyensúlyozó hatása: helyreállítja az agyalapi mirigy működését, amely a hormonrendszert irányítja, befolyásolja az ösztrogén- és tesztoszteronszintet. Magas cinktartalma hozzájárul a nemi szervek egészséges működéséhez. Mind a férfiak, mind a nők számára igen hasznos növény, segítséget jelenthet a termékenységi problémákban és a potencianövelésben is. Kedvező hatással van a libidóra, javítja a fogamzó- és nemzőképességet, enyhíti vagy meg is szünteti a változókori kellemetlen tüneteket. Tápanyag-információ (100 g): Energia 1366 kJ/326 kcal Zsír 1,0 g amelyből telített zsírsav 0,3 g amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,2 g amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,5 g Szénhidrát 57,5 g amelyből cukor 26,8 g Rost 20,5 g Fehérje (protein) 11,0 g Só 0,0 g B6-vitamin 0,3 mg Összetétel 100% bio macagyökér (lepidium meyenii) Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Élelmi rostban gazdag; Nátriummentes/Sómentes Adagolás, javasolt felhasználás 5 g naponta, folyadékban feloldva Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem