Piactér / B

/ Biomenü bio spirulina alga por – 250g

Biomenü bio spirulina alga por – 250g

(0)
már 3 520 Ft-tól 1 eladónál


Biomenü bio spirulina alga por – 250g Az algák közül kimagasló a spirulina tápértéke, nemcsak a hiánybetegségeket előzheti meg, de kiváló méregtelenítő, salaktalanító és betegségmegelőző hatású. Hozzájárulhat az állóképesség javításához, az energiaszint növeléséhez, az immunrendszer erősítéséhez, a keringési rendszer támogatásához. A kutatások bebizonyították: 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. Biomenü bio spirulina alga por – 250g A Spirulina egy szuper élelmiszer. Antioxidáns, méregtelenítő, immunerősítő, fehérje bomba és vitamin-komplex egyben. Immunerősítő, antioxidáns, méregtelenítő hatású spirulina alga por. Igazi vitamin- és fehérjebomba a szervezet számára, emészthető fehérjetartalma több, mint 50%. A Spirulina egy alga. Jól ismert a hatalmas antioxidáns tartalma miatt, de gazdag fehérjében is. Ezek a fehérjék tartalmazzák, mind a nyolc esszenciális aminosavat. Gazdag A-vitaminban és több B1-vitamin található benne, mint a tehéntejben. Tartalmaz még B2-, B6- és B9(folsav) C-, D- és E-vitaminokat, valamint kalciumot és vasat. Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai a fáradtság és a fáradékonyság csökkentése a vörösvértestek és a hemoglobin normális kialakulása normális izomműködés normál fehérje szintézis normál pszichológiai funkció a normál csontok fenntartása a normál fogak fenntartása a sejtosztódás folyamata normális kognitív funkció normális oxigénszállítás a testben az immunrendszer normális működése normál cisztein szintézis az idegrendszer normális működése a sejtek specializálódásának folyamata a hormonális aktivitás szabályozása a gyermekek normális kognitív fejlődése normál makrotápanyag-anyagcsere elektrolit egyensúly normál energiatermelő anyagcsere a normál vércukorszint fenntartása az idegrendszer normális működése a normál nyálkahártya fenntartása a normál vörösvértestek fenntartása a normál bőr fenntartása a normális látás fenntartása normális vas anyagcsere normális homocisztein metabolizmus normál fehérje- és glikogén anyagcsere normál vörösvértestek képződése Spirulina Az algák közül kimagasló a spirulina tápértéke, nemcsak a hiánybetegségeket előzheti meg, de kiváló méregtelenítő, salaktalanító és betegség-megelőző hatású. Az összes, az emberi szervezet számára szükséges fehérjét, vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmazza, természetes, könnyen emészthető formában. Magas klorofilltartalmával képes az olyan káros anyagok megkötésére és kivezetésére, ami az élelmiszerekkel, gyógyszerekkel, a szennyezett levegővel, a cigarettafüsttel vagy a vegyi anyagokkal kerül a szervezetbe. Befolyással van a hisztamintermelésre, ezzel az allergiás reakciók csökkentésére is alkalmazható. A spirulina alga a vitaminok, fehérjék és aminosavak gazdag forrása. A spirulina egy modern szuperétel, egy természetes spirál alakú kék-zöld alga. A spirulina tenyésztő tavakból betakarított mikroszkópikus növény, amelyet a Dél-Kínai-tenger egyik szigetén termesztenek. A spirulinát természetes porlasztási eljárással szárítják, a spirulina por elkészítéséhez. Ez a folyamat segít a tápanyagtartalom megőrzésében. 10 kg friss algából 1 kg por készíthető. A magas antioxidáns tartalmáról jól ismert spirulina algák élőhelyei a természetes élővizek, de – miután a növény a fotoszintézis során önmagát sokszorozza meg – mesterséges körülmények között is sikerrel termesztik. Nincs még egy olyan növény, amely ennyire gazdag lenne mikrotápanyagokban: az algák rengeteg fajta vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. A spirulinának nincs erős sejthártyája, ezért szervezetünk könnyen juthat hozzá a benne lévő létfontosságú vegyületekhez. Fehérjékben rendkívül gazdag, amelyek mind a nyolc esszenciális aminosavat tartalmazzák, amelyeket a szervezetünk nem képes önmagától előállítani. A sportolók körében a nagy mennyiségű vitamin- és fehérjetartalma teszi népszerűvé. Több B1-vitamint tartalmaz, mint a tehéntej és jelentős szerepe van az A-, B2-, B6-vitamin, valamint a magnézium, a vas és a króm szervezetbe juttatásában. A spirulina hatékony méregtelenítő, amely a tenger gyógyító erejét hordozza magában, ezért az Amerikai Egyesült Államokban hosszú ideje az egészség-slágerlista élén áll. Tápanyag-információ (100 g): Energia 1409 kJ/337 kcal Zsír 0,8 g amelyből telített zsírsav 0,4 g amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,1 g amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,3 g Szénhidrát 12,8 g Rost 6,4 g Fehérje (protein) 65,3 g Só 3,0 g A-vitamin 1204 µg B2-vitamin (Riboflavin) 0,3 mg B6-vitamin 0,7 mg Magnézium 259,0 mg Vas 53,2 mg Króm 22,0 µg Összetétel 100% bio spirulina alga (spirulina platentis); Allergének: a természetben előforduló szulfitokat tartalmazhat Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag Adagolás, javasolt felhasználás Egy adag = 3×2 g Háromszor egy-egy teáskanállal vízbe, teába keverve, fogyasztása során feltétlenül emeljük a bevitt folyadék mennyiségét! Tárolás: Száraz, hűvös helyen, erős fénytől védve, tilos lefagyasztani

Bolt Ár


3 520 Ft
megnézem az eladónál

Biomenü bio spirulina alga por – 250g Az algák közül kimagasló a spirulina tápértéke, nemcsak a hiánybetegségeket előzheti meg, de kiváló méregtelenítő, salaktalanító és betegségmegelőző hatású. Hozzájárulhat az állóképesség javításához, az energiaszint növeléséhez, az immunrendszer erősítéséhez, a keringési rendszer támogatásához. A kutatások bebizonyították: 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. Biomenü bio spirulina alga por – 250g A Spirulina egy szuper élelmiszer. Antioxidáns, méregtelenítő, immunerősítő, fehérje bomba és vitamin-komplex egyben. Immunerősítő, antioxidáns, méregtelenítő hatású spirulina alga por. Igazi vitamin- és fehérjebomba a szervezet számára, emészthető fehérjetartalma több, mint 50%. A Spirulina egy alga. Jól ismert a hatalmas antioxidáns tartalma miatt, de gazdag fehérjében is. Ezek a fehérjék tartalmazzák, mind a nyolc esszenciális aminosavat. Gazdag A-vitaminban és több B1-vitamin található benne, mint a tehéntejben. Tartalmaz még B2-, B6- és B9(folsav) C-, D- és E-vitaminokat, valamint kalciumot és vasat. Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai a fáradtság és a fáradékonyság csökkentése a vörösvértestek és a hemoglobin normális kialakulása normális izomműködés normál fehérje szintézis normál pszichológiai funkció a normál csontok fenntartása a normál fogak fenntartása a sejtosztódás folyamata normális kognitív funkció normális oxigénszállítás a testben az immunrendszer normális működése normál cisztein szintézis az idegrendszer normális működése a sejtek specializálódásának folyamata a hormonális aktivitás szabályozása a gyermekek normális kognitív fejlődése normál makrotápanyag-anyagcsere elektrolit egyensúly normál energiatermelő anyagcsere a normál vércukorszint fenntartása az idegrendszer normális működése a normál nyálkahártya fenntartása a normál vörösvértestek fenntartása a normál bőr fenntartása a normális látás fenntartása normális vas anyagcsere normális homocisztein metabolizmus normál fehérje- és glikogén anyagcsere normál vörösvértestek képződése Spirulina Az algák közül kimagasló a spirulina tápértéke, nemcsak a hiánybetegségeket előzheti meg, de kiváló méregtelenítő, salaktalanító és betegség-megelőző hatású. Az összes, az emberi szervezet számára szükséges fehérjét, vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmazza, természetes, könnyen emészthető formában. Magas klorofilltartalmával képes az olyan káros anyagok megkötésére és kivezetésére, ami az élelmiszerekkel, gyógyszerekkel, a szennyezett levegővel, a cigarettafüsttel vagy a vegyi anyagokkal kerül a szervezetbe. Befolyással van a hisztamintermelésre, ezzel az allergiás reakciók csökkentésére is alkalmazható. A spirulina alga a vitaminok, fehérjék és aminosavak gazdag forrása. A spirulina egy modern szuperétel, egy természetes spirál alakú kék-zöld alga. A spirulina tenyésztő tavakból betakarított mikroszkópikus növény, amelyet a Dél-Kínai-tenger egyik szigetén termesztenek. A spirulinát természetes porlasztási eljárással szárítják, a spirulina por elkészítéséhez. Ez a folyamat segít a tápanyagtartalom megőrzésében. 10 kg friss algából 1 kg por készíthető. A magas antioxidáns tartalmáról jól ismert spirulina algák élőhelyei a természetes élővizek, de – miután a növény a fotoszintézis során önmagát sokszorozza meg – mesterséges körülmények között is sikerrel termesztik. Nincs még egy olyan növény, amely ennyire gazdag lenne mikrotápanyagokban: az algák rengeteg fajta vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. A spirulinának nincs erős sejthártyája, ezért szervezetünk könnyen juthat hozzá a benne lévő létfontosságú vegyületekhez. Fehérjékben rendkívül gazdag, amelyek mind a nyolc esszenciális aminosavat tartalmazzák, amelyeket a szervezetünk nem képes önmagától előállítani. A sportolók körében a nagy mennyiségű vitamin- és fehérjetartalma teszi népszerűvé. Több B1-vitamint tartalmaz, mint a tehéntej és jelentős szerepe van az A-, B2-, B6-vitamin, valamint a magnézium, a vas és a króm szervezetbe juttatásában. A spirulina hatékony méregtelenítő, amely a tenger gyógyító erejét hordozza magában, ezért az Amerikai Egyesült Államokban hosszú ideje az egészség-slágerlista élén áll. Tápanyag-információ (100 g): Energia 1409 kJ/337 kcal Zsír 0,8 g amelyből telített zsírsav 0,4 g amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,1 g amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,3 g Szénhidrát 12,8 g Rost 6,4 g Fehérje (protein) 65,3 g Só 3,0 g A-vitamin 1204 µg B2-vitamin (Riboflavin) 0,3 mg B6-vitamin 0,7 mg Magnézium 259,0 mg Vas 53,2 mg Króm 22,0 µg Összetétel 100% bio spirulina alga (spirulina platentis); Allergének: a természetben előforduló szulfitokat tartalmazhat Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag Adagolás, javasolt felhasználás Egy adag = 3×2 g Háromszor egy-egy teáskanállal vízbe, teába keverve, fogyasztása során feltétlenül emeljük a bevitt folyadék mennyiségét! Tárolás: Száraz, hűvös helyen, erős fénytől védve, tilos lefagyasztani

  LEGYÉL TE AZ ELSŐ AKI ÉRTÉKELI A TERMÉKET!
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem